هوش مصنوعی

هوش مصنوعی

 

 

 

هوش مصنوعی به سیستم‌هایی گفته می‌ شود که می‌ توانند واکنش‌ هایی مشابه رفتارهای هوشمند انسانی از جمله درک شرایط پیچیده، شبیه‌ سازی فرایندهای تفکری و شیوه‌های استدلالی انسانی و پاسخ موفق به آن ها، یادگیری و توانایی کسب دانش و استدلال برای حل مسایل را داشته باشند.

بیشتر نوشته‌ ها و مقاله‌ های مربوط به هوش مصنوعی، آن را به عنوان «دانش شناخت و طراحی عامل‌ های هوشمند» تعریف کرده‌اند.

عامل‌ های هوشمند

عامل‌ها (Agents) قادر به شناسایی الگوها و تصمیم‌ گیری بر اساس قوانین فکر کردن خود هستند. قوانین و چگونگی فکر کردن هر عامل در راستای دستیابی به هدفش، تعریف می‌شود. این سیستم‌ها بر اساس قوانین خاص خود فکر کرده و کار خود را به درستی انجام می‌ دهند. پس عاقلانه رفتار می‌ کنند، هر چند الزاماً مانند انسان فکر نمی‌ کنند.

 

 

 

هوش مصنوعی

 

 

هوش مصنوعی در علم پزشکی امروزه به دلیل گسترش دانش و پیچیده‌ تر شدن فرایند تصمیم‌ گیری، استفاده از سیستم‌ های اطلاعاتی به خصوص سیستم‌ های هوش مصنوعی در تصمیم‌ گیری، اهمیت بیشتری یافته‌ است. هوش مصنوعی گسترش دانش در حوزه ی پزشکی و پیچید گی تصمیمات مرتبط با تشخیص و درمان، به عبارتی حیات انسان، توجه متخصصین را به استفاده از سیستم‌های پشتیبان تصمیم‌ گیری در امور پزشکی جلب نموده‌ است. به همین دلیل، استفاده از انواع مختلف سیستم‌ های هوشمند در پزشکی رو به افزایش است، به گونه‌ ای که امروزه تأثیر انواع سیستم‌ های هوشمند در پزشکی مورد مطالعه قرار گرفته‌ است.

فناوری هوش مصنوعی مایکروسافت در خدمت بیماران

در آینده نزدیک تحول بزرگی در خدمت بهداشت و درمان ایجاد خواهد کرد. علاوه بر ارسال اطلاعات و علائم طبیعی بیمار برای مراکز درمانی به صورت لحظه ای، این فناوری می تواند به گفت و گوی بیماران و پرستاران گوش کند و بر اساس آن وضعیت احساسی بیمار را تحلیل کند.

نرم افزار هوش مصنوعی مایروسافت می تواند این اطلاعات را تحلیل کند و وضعیت اورژانسی بیماران را پیش از این که بیماران متوجه شوند، در اختیار کادر پزشکی قرار بدهد. 

شرکت های گوگل، آمازون و آی بی ام نیز درصد توسعه ی این فناوری هستند.